سفارش تبلیغ
صبا ویژن

coin360

7 مورد از وظایف مشاور منابع انسانی

در زمان حال به این امر آگاه هستیم که موفقیت هر سازمان و شرکتی به طور مستقیم به استفاده درست و موثر از منابع انسانی بستگی دارد  اما آیا مشاور منابع انسانی می تواند در این مسیر به مدیران کمک کند؟

 بیشتر افرادی که خود را تحت عنوان مشاوره منابع مالی معرفی می کنند  به صورت حرفه ای آموزش دیده اند و یا در حوزه منابع انسانی به اندازه کافی تجربه دارند ،  چون که ارائه خدمات مشاوره منابع انسانی شامل داشتن درک عمیق از همه چیز از قوانین کارگری گرفته تا مدیریت سازمانی تا اشتغال فرصت برابر و فراتر از آن است.

وظایف مشاور منابع انسانی بیشتر اوقات شامل موارد زیر می شود:

1-مشاوره منابع انسانی در زمینه سیاست ها و رویه های منابع انسانی

2- خدمت به عنوان مشاوران داخلی با تجزیه و تحلیل برنامه های فعلی بخش منابع انسانی

3- باز بینی ، ایجاد و اجرای سیاست ها و رویه های HR

4- تضمین کردن خدمات و برنامه های منابع انسانی منطبق با سیاست ها و رویه ها و قوانین کشوری

5- حفظ و آماده سازی گزارش ها مربوط به پروژه های مربوط به منابع انسانی

6- کمک به هماهنگی و ایجاد تغییرات توصیه شده در روند کار

7- توسعه روش ها برای گردآوری و تجزیه و تحلیل داده ها برای پروژه ها و گزارش های خاص

مدیریت استراتژیک منابع انسانی پرداختن به روابط بین مدیریت منابع انسانی و مدیریت استراتژیک در شرکت یا سازمان است. مدیریت استراتژیک منابع انسانی چهار معنی دارد:

1- استفاده از برنامه ریزی

2- نگرش و دید ثابت به طراحی و مدیریت سیستم های پرسنلی

3- به کارکنان سازمان به دید یک منبع استراتژیک برای حصول به مزیت رقابتی نگریستن

4- هماهنگ و همخوان کردن سیاست ها و فعالیت های مدیریت منابع انسانی با استرای شفاف و روشن شرکت یا سازمان

تعریف مشاوره منابع انسانی

مشاوره تخصصی و ارائه خدمات به وسیله یک شخص ثالث  برای کمک در کسب و کار ها به حداکثر رساندن کارایی عملیات های منابع انسانی و اجرای سیاست ها و قوانین جدید مناسب در بهترین حالت ممکن توسط مشاور منابع انسانی ( Human resource consulting ) حاصل می شود. بیشتر آن ها توسط سازمان ها وشرکت ها برای توانایی خود در خصوص ارائه نظرات عینی به عنوان یک فرد بیرون از سازمان یا شرکت به همکاری فرا خوانده می شوند.

مشاور منابع انسانی چه میکند ؟

مشاور منابع انسانی باید در شاخه های حسابداری، فروش ، آی تی ، بازاریابی ، فروش ، مالی ، و البته مدیریت منابع انسانی برای درک بهتر مسائل و ناکارآمدی  در منابع انسانی و نحوه درمان آن ها کار بلد باشند.

در مبحث مدیریت رفتار سازمانی مدیر موفق مدیری است که بتواند از بیست تا سی درصد توان افراد زیر مجموعه خود بهره بگیرد و از خدمات مشاوره کسب و کار نیز نهایت استفاده را ببرد. ولی این را همه ما میدانیم که مدیر خوب و موثر مدیری است که بتواند از هشتاد الی نود درصد توان افراد زیر مجموعه خود بهره بگیرد.

اگر با مطالعه این متن همچنان سوالاتی راجب منابع انسانی دارید و میخواهید بیشتر با آن آشنا شوید به شما پیشنهاد می کنیم به سایت شاپرک مراجعه کنید.